Misty Mansion Resort

Moolakadai
Misty Mansion Resort Öne Çıkan Resim
Misty Mansion Resort Dış Mekan
Misty Mansion Resort Dış Mekan
Misty Mansion Resort Oda
Misty Mansion Resort Oda
Image More +1 fotoğraf
Misty Mansion Resort
Kochi - Madurai - Dhanushkodi Rd , Moolakadai

Munnar bölgesindeki Misty Mansion Resort konaklamanızda, Munnar Juma Mescidi ve St. Thomas Marthoma ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Carmal Kilisesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Tata Çay Müzesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x