Mission Hills Phuket Golf Resort

Güney Tayland, Thep Kasattri
Mission Hills Phuket Golf Resort Genel
Mission Hills Phuket Golf Resort Genel
Mission Hills Phuket Golf Resort Genel
Mission Hills Phuket Golf Resort Öne Çıkan Resim
Mission Hills Phuket Golf Resort Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Mission Hills Phuket Golf Resort
195 Moo 4 Pa Khlok Güney Tayland, Thep Kasattri

Thep Kasattri bölgesindeki Mission Hills Phuket Golf Resort misafirlere okyanus kıyısında, Mission Hills Golf Sahası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bang Rong İskelesi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Mai Khao Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Nai Yang Plajı ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede.

Nibblers Bar bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 72 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Golf sahasında atış alıştırması yapın veya özel plajda güneşin tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x