Mirador Praia Hotel

Natal
Mirador Praia Hotel Genel
Mirador Praia Hotel Öne Çıkan Resim
Mirador Praia Hotel Dış Mekan
Mirador Praia Hotel Dış Mekan
Mirador Praia Hotel İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Mirador Praia Hotel
Rua Dr. Francisco Gurgel, 9152 Ponta Negra , Natal

Mirador Praia Hotel misafirlere Natal (Ponta Negra) bölgesinde, Ponta Negra Plajı ve Artesanato Shopping Mall ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Morro do Careca ile 0,5 mi (0,9 km) ve Artesanato Villarte Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x