Miracoletti38

Napoli
Miracoletti38 Öne Çıkan Resim
Miracoletti38 İç Mekan
Miracoletti38 İç Mekan
Miracoletti38 İç Mekan
Miracoletti38 Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Miracoletti38
vico dei miracoli 38 napoli , Napoli

Miracoletti38 misafirlere Napoli (Tarihi Merkez) bölgesinde, Napoli Botanik Bahçesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Palazzo dello Spagnuolo ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Plebiscito ile 2,6 mi (4,3 km) ve Molo Beverello Limanı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Miracoletti38 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. 100 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Buzdolabı, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x