Mirachoro Portimao

Barlavento, Portimao
Mirachoro Portimao Dış Mekan
Mirachoro Portimao Oda Düzeni
Mirachoro Portimao Oda Düzeni
Mirachoro Portimao Oda Düzeni
Mirachoro Portimao Banyo Özellikleri
Image More +7 fotoğraf
Mirachoro Portimao
Rua João Simões Tavares Lote 58 Barlavento, Portimao

Mirachoro Portimao misafirlere Portimao bölgesinde, plaj yakınında, Continente Alışveriş Merkezi ve Portimao Limanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Rocha Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Benagil Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (III)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (II)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x