Mirachoro Albufeira

Barlavento, Montechoro
Mirachoro Albufeira Genel
Mirachoro Albufeira Genel
Mirachoro Albufeira Genel
Mirachoro Albufeira Genel
Mirachoro Albufeira Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Mirachoro Albufeira
Rua Jose Afonso Lote 124 Barlavento, Montechoro

Bu apart otel misafirlere Albufeira (Albufeira e Olhos de Água) bölgesinde, Albufeira Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Oura Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Balaia Golf Village ile 3,6 km (2,2 mi) ve Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 5 km (3,1 mi) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirlerin konforu için telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x