Mint House Dallas - Downtown

Orta Kuzey Teksas, Main Street District
Mint House Dallas - Downtown Oda Manzaraları
Mint House Dallas - Downtown Oda Manzaraları
Mint House Dallas - Downtown Oda Manzaraları
Mint House Dallas - Downtown Oda Manzaraları
Mint House Dallas - Downtown Oda Düzeni
Image More +63 fotoğraf
Mint House Dallas - Downtown
1601 Elm St Orta Kuzey Teksas, Main Street District

Mint House Dallas - Downtown misafirlere Dallas merkezinde, Kay Bailey Hutchison Kongre Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Amerikan Havayolları Mer. ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Dallas World Aquarium (Dallas Dünya Akvaryumu) ile 0,6 mi (1 km) ve Reunion Tower ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Parterre yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ütü/ütü masası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, Köşe
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Premium Stüdyo
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x