Minsu Hotel

(bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Muelheim an der Ruhr
Minsu Hotel Öne Çıkan Resim
Minsu Hotel Dış Mekan
Minsu Hotel Kahvaltı
Minsu Hotel Kahvaltı
Minsu Hotel Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Minsu Hotel
Kohlenstraße 3 (bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Muelheim an der Ruhr

Minsu Hotel misafirlere Muelheim an der Ruhr merkezinde, Broich Kalesi ve Aquarius Su Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Messe Essen ile 6 mi (9,7 km) ve Zollverein Kömür Madeni Dünya Mirası Bölgesi ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

ZEN - gesund und lecker yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Stüdyo Süit, Mutfak
Tek
Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x