Minshuku Seaside House Dugong

Kume Island
Minshuku Seaside House Dugong Genel
Minshuku Seaside House Dugong Öne Çıkan Resim
Minshuku Seaside House Dugong Dış Mekan
Minshuku Seaside House Dugong İç Mekan
Minshuku Seaside House Dugong Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Minshuku Seaside House Dugong
548-16 Janadou , Kume Island

Minshuku Seaside House Dugong misafirlere Kumejima bölgesinde, denize sıfır, Kumejima Doğa Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Zenda Forest Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tatami İshi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Deniz Kaplumbağası Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Minshuku Seaside House Dugong misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu pansiyonda, yakın çevrede eko-turları, yakın çevrede bot turları, ve yakın çevrede şnorkelle dalış var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede sualtı dalış bulunuyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x