Mini-Hotel Navigator

Golden Ring (bölge), Kostroma
Mini-Hotel Navigator Öne Çıkan Resim
Mini-Hotel Navigator Dış Mekan
Mini-Hotel Navigator Oda Düzeni
Mini-Hotel Navigator Banyo Tipleri
Mini-Hotel Navigator Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
Mini-Hotel Navigator
Ulitsa Kostromskaya, 105 Golden Ring (bölge), Kostroma

Kostroma bölgesindeki Mini-Hotel Navigator konaklamanızda, Trade rows ve Alina Exhibition Hall ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Kologriv Museum of Local Lore ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kostroma Ostrovsky Devlet Dram Tiyatrosu ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirler için LED televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kostroma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (ECO Type)
Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (ECO Type)
Room
Family Oda (ECO Type)
Room
Comfort Oda (ECO Type)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x