Minavra Hotel

Anatoliki Attiki, Vari-Voula-Vouliagmeni
Minavra Hotel Öne Çıkan Resim
Minavra Hotel Dış Mekan
Minavra Hotel Dış Mekan
Minavra Hotel Dış Mekan
Minavra Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Minavra Hotel
2, Ioanni Metaxa and Dodekanisou str. Anatoliki Attiki, Vari-Voula-Vouliagmeni

Minavra Hotel konaklamanızda Vari-Voula-Vouliagmeni merkezinde, Voula Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Glyfada Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Vouliagmeni Kaplıca Gölü ile 6,8 km (4,3 mi) ve Syntagma Meydanı ile 17,9 km (11,1 mi) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x