Mimpi Nyata Villa & Dive Center

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
Mimpi Nyata Villa & Dive Center Genel
Mimpi Nyata Villa & Dive Center Genel
Mimpi Nyata Villa & Dive Center Öne Çıkan Resim
Mimpi Nyata Villa & Dive Center Dış Mekan
Mimpi Nyata Villa & Dive Center Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Mimpi Nyata Villa & Dive Center
Jalan Raya Gilimanuk Gang Rhipidura Banjar Dinas Yeh Panes Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Mimpi Nyata Villa & Dive Center misafirlere Pemuteran bölgesinde, plaj yakınında, Pemuteran Plajı ve Bio-Rock Pemuteran Bali ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Lovina Plajı ile 27,9 mi (45 km) ve Bukit Batu Kursi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda Mimpi Nyata Villa & Dive Center misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x