Millionaire Hotel & Resort

Baghola
Millionaire Hotel & Resort Genel
Millionaire Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
Millionaire Hotel & Resort Dış Mekan
Millionaire Hotel & Resort Dış Mekan
Millionaire Hotel & Resort Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Millionaire Hotel & Resort
52 Milestone Baghola , Baghola

Millionaire Hotel & Resort konaklamanızda Palwal bölgesinde, Sri Sathya Sai Sanjeevani Uluslararası Çocuk Kalp Bakım ve Araştırma Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Shirdi Sai Baba Temple ile 16,5 mi (26,6 km) ve Crown Plaza Alışveriş Merkezi ile 18,5 mi (29,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x