Millenovecentoventi

San Leucio
Millenovecentoventi Öne Çıkan Resim
Millenovecentoventi Dış Mekan
Millenovecentoventi Dış Mekan
Millenovecentoventi Dış Mekan
Millenovecentoventi Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Millenovecentoventi
Viale degli Antichi Platani, 1 San Leucio , San Leucio

Caserta bölgesindeki Millenovecentoventi konaklamanızda, San Leucio Kraliyet İpek Fabrikası Kompleksi ve Bosco of San Silvestro Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caserta Kraliyet Sarayı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Caserta Hastanesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Millenovecentoventi misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Bronzo)
Room
Family Oda (Platino)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Oro)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Argento)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x