Milestone Hotel Apartment

Dubai Sahili
Milestone Hotel Apartment Öne Çıkan Resim
Milestone Hotel Apartment İç Mekan
Milestone Hotel Apartment İç Mekan
Milestone Hotel Apartment İç Mekan
Milestone Hotel Apartment İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Milestone Hotel Apartment
Near Burjuman Metro Station exit 4 Al Hamriya, Bur Dubai , Dubai Sahili

Milestone Hotel Apartment size Dubai (Bur Dubai) bölgesinde, Dubai World Trade Centre ve Dubai Kruvaziyer Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Burj Khalifa ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x