MIKLIN HOTEL

Kumasi
MIKLIN HOTEL Genel
MIKLIN HOTEL Genel
MIKLIN HOTEL Genel
MIKLIN HOTEL Öne Çıkan Resim
MIKLIN HOTEL Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
MIKLIN HOTEL
Major Cobbina Road, Danyame , Kumasi

MIKLIN HOTEL misafirlere Kumasi bölgesinde, havaalanı yakınında ve Asante Buildings ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kejetia Pazarı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Saint Peter Bazilika Katedrali ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

MIKLIN HOTEL misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x