Mikhael's Hotel

Brazzaville
Mikhael's Hotel Genel
Mikhael's Hotel Genel
Mikhael's Hotel Genel
Mikhael's Hotel Öne Çıkan Resim
Mikhael's Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Mikhael's Hotel
67, Nelson Mandela Avenue , Brazzaville

Mikhael's Hotel misafirlere Brazzaville merkezinde, Sainte-Anne Bazilikası ve Plain Market ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Brazzaville Katedrali ile 0,7 mi (1,1 km) ve Brazza Memorial ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Autour du M ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 92 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Brazzaville bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Süit (Ambassador)
Room
Premium Oda (Standard)
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x