Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only

Ibiza
Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only
Carrer d'Iboshim 11 Paseo Marítimo de Ibiza , Ibiza

Mikasa Ibiza Boutique Hotel - Adults Only misafirlere Ibiza Şehri bölgesinde, plaj yakınında, İbiza Limanı ve Bossa Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Playa de Talamanca ile 0,2 mi (0,3 km) ve Dalt Vila ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Vegan mutfağı sevenler için Mikasa Restaurant restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x