Mika Villas

Piskopiano
Mika Villas Genel
Mika Villas Genel
Mika Villas Genel
Mika Villas Öne Çıkan Resim
Mika Villas Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Mika Villas
1 Akropoleos Street, Piskopiano , Piskopiano

Mika Villas konaklamanızda Hersonissos bölgesinde, Acqua Plus Water Park ile 4,4 km (2,7 mi) ve Kandiye Arkeoloji Müzesi ile 28,2 km (17,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Knossos Sarayı ile 34,5 km (21,4 mi) ve Spinalonga Kalesi ile 43,2 km (26,8 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak için MIKA Restaurant Bar ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve karaoke mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Room
Standard Stüdyo
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Deluxe Apart Daire, Teras
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x