Mihiri Beach House

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Mihiri Beach House Öne Çıkan Resim
Mihiri Beach House Dış Mekan
Mihiri Beach House Dış Mekan
Mihiri Beach House Dış Mekan
Mihiri Beach House Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Mihiri Beach House
Mathara Road Mihiripena, Galle Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Unawatuna bölgesindeki Mihiri Beach House konaklamanızda, Dalawella Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mihiripenna Plajı ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Unawatuna Plajı ile 1 mi (1,5 km) ve Yatagala Raja Maha Viharaya ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Mutfak olan 4 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x