Michaelo Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Michaelo Studios Öne Çıkan Resim
Michaelo Studios Dış Mekan
Michaelo Studios Dış Mekan
Michaelo Studios Dış Mekan
Michaelo Studios İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Michaelo Studios
Rodou-Lindou 16km Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Michaelo Studios misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları yakınında ve Faliraki Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Faliraki Su Parkı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Rodos Limanı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Restoranda Michaelo Studios misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Stüdyo, Bahçe Manzaralı (for 2)
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı (for 2)
Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı (for 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x