Mia Mia House in the Desert

North West Australia, Newman
Mia Mia House in the Desert Genel
Mia Mia House in the Desert Genel
Mia Mia House in the Desert Dış Mekan
Mia Mia House in the Desert Dış Mekan
Mia Mia House in the Desert Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Mia Mia House in the Desert
32 Kalgan Drive North West Australia, Newman

Newman bölgesindeki Mia Mia House in the Desert konaklamanızda, Newman Turizm Danışma Merkezi ve Newman Hipodromu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fortescue Golf Club ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Mia Mia House ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

91 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x