Mia Bacalar Luxury Resort & Spa

Yucatan Yarımadası, Bacalar
Mia Bacalar Luxury Resort & Spa Genel
Mia Bacalar Luxury Resort & Spa Genel
Mia Bacalar Luxury Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Mia Bacalar Luxury Resort & Spa Dış Mekan
Mia Bacalar Luxury Resort & Spa İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Mia Bacalar Luxury Resort & Spa
Carretera Federal Bacalar-Xtomoc Lot 59 Fracción 6 Yucatan Yarımadası, Bacalar

Mia Bacalar Luxury Resort & Spa konaklamanızda Bacalar bölgesinde, denize sıfır, Bacalar Gölü yakınında ve Bacalar Gölü Ekoloji Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı resort otel San Felipe Hisarı ile 5,2 km ve Canal de los Piratas ile 5,6 km mesafede.

Resort otelin restoranı HUNAB KU misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Jeex Suite
Room
Luxe Saasil Room
Room
Ixchel

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x