Mi Capricho A7 apartment with sea views

Mijas Costa, Sitio de Calahonda
Mi Capricho A7 apartment with sea views Genel
Mi Capricho A7 apartment with sea views Genel
Mi Capricho A7 apartment with sea views Öne Çıkan Resim
Mi Capricho A7 apartment with sea views Dış Mekan
Mi Capricho A7 apartment with sea views Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Mi Capricho A7 apartment with sea views
Calle Alhamar n1 Sitio de Calahonda Costa de Mijas Mijas Costa, Sitio de Calahonda

Bu apart otel misafirlere Mijas bölgesinde, plajda, Calahonda Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Playa de Calahonda - Riviera ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Los Boliches Plajı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Cabopino Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x