MH48 Hotel

Hengchun
MH48 Hotel Öne Çıkan Resim
MH48 Hotel Dış Mekan
MH48 Hotel Dış Mekan
MH48 Hotel Dış Mekan
MH48 Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
MH48 Hotel
No. 48, Kending Rd. , Hengchun

MH48 Hotel size Hengchun (Kenting) bölgesinde, Kenting Gece Pazarı ve Kenting Ulusal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 11,4 mi (18,4 km) ve Sichongxi Kaplıcası ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
City
City Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x