Mexico Inn Express Salamanca

Bajio, Salamanca
Mexico Inn Express Salamanca Genel
Mexico Inn Express Salamanca Genel
Mexico Inn Express Salamanca Öne Çıkan Resim
Mexico Inn Express Salamanca Dış Mekan
Mexico Inn Express Salamanca Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Mexico Inn Express Salamanca
Av. Faja de Oro No. 1502 Col. Guadalupe Bajio, Salamanca

Salamanca bölgesindeki Mexico Inn Express Salamanca konaklamanızda, Crown City ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Colegio Kennedy Okulu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ecoparque ile 1,4 mi (2,2 km) ve Via Alta Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Mexico Inn Express Salamanca misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 75 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x