Mewa Khola Hill Resort

Taplejung
Mewa Khola Hill Resort Genel
Mewa Khola Hill Resort Genel
Mewa Khola Hill Resort Öne Çıkan Resim
Mewa Khola Hill Resort Dış Mekan
Mewa Khola Hill Resort Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Mewa Khola Hill Resort
LH07 , Taplejung

Taplejung bölgesindeki Mewa Khola Hill Resort konaklamanızda, Pathibhara Devi Temple ile 9,8 mi (15,9 km) mesafede olacaksınız.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x