Metro Motel Rockhampton

Capricorn Touristic Region, Rockhampton
Metro Motel Rockhampton Öne Çıkan Resim
Metro Motel Rockhampton Dış Mekan
Metro Motel Rockhampton Dış Mekan
Metro Motel Rockhampton Dış Mekan
Metro Motel Rockhampton Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Metro Motel Rockhampton
110 George St (Bruce Hwy) Capricorn Touristic Region, Rockhampton

Metro Motel Rockhampton misafirlere Rockhampton bölgesinde, havaalanı yakınında, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Archer Park İstasyonu ve Buharlı Tren Müzesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel The Cathedral College ile 0,7 mi (1,1 km) ve Pilbeam Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Queen Room)
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Classic
Classic Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x