Metria Hotel

El Bajio, Leon
Metria Hotel Genel
Metria Hotel Genel
Metria Hotel Genel
Metria Hotel Genel
Metria Hotel Genel
Image More +51 fotoğraf
Metria Hotel
Blvd Adolfo López Mateos Las Bugambilias 2303 El Bajio, Leon

Leon bölgesindeki Metria Hotel misafirlere eğlence bölgesinde, Distrito León MX ve Poliforum Leon Kongre ve Sergi Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Guanajuato Sanat ve Tarih Müzesi ile 1 km ve Guanajuato Cultural Forum ile 1 km mesafede.

Metria Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 142 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite Doble
Suite
Suite King
Room
Junior Suite King
Room
Suite Doble
Room
Junior Suite King Handicap

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x