Mesón Sacristía de la Compañía

Puebla
Mesón Sacristía de la Compañía Öne Çıkan Resim
Mesón Sacristía de la Compañía Dış Mekan
Mesón Sacristía de la Compañía Dış Mekan
Mesón Sacristía de la Compañía İç Mekan
Mesón Sacristía de la Compañía Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Mesón Sacristía de la Compañía
6 Sur No 304 Callejón de los Sapos Centro Histórico , Puebla

Mesón Sacristía de la Compañía misafirlere Puebla merkezinde, Callejon del Sapo ve Los Sapos Pazarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Africam Safari ile 10,5 mi (16,9 km) ve Angelopolis Ticaret Merkezi ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Mesón Sacristía de la Compañía misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x