Mesanto Luxury Suites

Cyclades Adaları, Megalochori
Mesanto Luxury Suites Genel
Mesanto Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Mesanto Luxury Suites Dış Mekan
Mesanto Luxury Suites Dış Mekan
Mesanto Luxury Suites Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Mesanto Luxury Suites
Megalohori Cyclades Adaları, Megalochori

Mesanto Luxury Suites misafirlere Santorini bölgesinde, tarihi bölgede, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Perissa Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Kamari Plajı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Misafirler için 4 odada açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x