Mesa Golf Inn & Suites

Orta Arizona, Mesa
Mesa Golf Inn & Suites Öne Çıkan Resim
Mesa Golf Inn & Suites Oda Düzeni
Mesa Golf Inn & Suites Oda Düzeni
Mesa Golf Inn & Suites Oda Düzeni
Mesa Golf Inn & Suites Kolaylıklar
Image More +1 fotoğraf
Mesa Golf Inn & Suites
1664 S Dobson Rd Orta Arizona, Mesa

Mesa Golf Inn & Suites misafirlere Mesa (Dobson Ranch) bölgesinde, Arizona Devlet Ünivers. ve Mesa Community College ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chandler Moda Merkezi ile 6,7 mi (10,7 km) ve Phoenix Hayvanat Bahçesi ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Mesa Golf Inn & Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x