Merrynest Hotel

Pearl River Deltası, Guangzhou
Merrynest Hotel Genel
Merrynest Hotel Öne Çıkan Resim
Merrynest Hotel İç Mekan
Merrynest Hotel Yerinde Yemek
Merrynest Hotel Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Merrynest Hotel
Bldg 11 No.199 GuangMing Road Panyu District Pearl River Deltası, Guangzhou

Merrynest Hotel misafirlere Guangzhou (Panyu) bölgesinde, Xinghai Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Panyu Museum ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chimelong Paradise eğlence parkı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Canton Kulesi ile 14,1 mi (22,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 136 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x