Merryland Traders Hotel

Suzhou
Merryland Traders Hotel Genel
Merryland Traders Hotel Genel
Merryland Traders Hotel Öne Çıkan Resim
Merryland Traders Hotel Dış Mekan
Merryland Traders Hotel Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Merryland Traders Hotel
No. 176 Zhujiang Road, Changshu , Suzhou

Merryland Traders Hotel misafirlere Suzhou (Changshu) bölgesinde, Changshu Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Wanda Plaza Changshu ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Qinpo Waterfall ile 4,4 mi (7,2 km) ve Jiangsu Yushan Mountain Ulusal Orman Parkı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 286 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda (Merry View)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x