Mermaid Suites at Sandcastles

Middlesex County, Ocho Rios
Mermaid Suites at Sandcastles Genel
Mermaid Suites at Sandcastles Genel
Mermaid Suites at Sandcastles Genel
Mermaid Suites at Sandcastles Genel
Mermaid Suites at Sandcastles Genel
Image More +33 fotoğraf
Mermaid Suites at Sandcastles
Main Street Middlesex County, Ocho Rios

Mermaid Suites at Sandcastles misafirlere Ocho Rios bölgesinde, plajda, Ocho Rios Saat Kulesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mahogany Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dunn Nehri Şelaleleri ile 3,2 mi (5,1 km) ve Turtle Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Mermaid Suites at Sandcastles misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x