Meriton Suites Mascot Central

Doğu Avustralya, Mascot
Meriton Suites Mascot Central Öne Çıkan Resim
Meriton Suites Mascot Central Dış Mekan
Meriton Suites Mascot Central Dış Mekan
Meriton Suites Mascot Central Dış Mekan
Meriton Suites Mascot Central İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Meriton Suites Mascot Central
8 Jackson Drive Corner of Kent Rd and Jackson Dr Doğu Avustralya, Mascot

Meriton Suites Mascot Central misafirlere Sydney (Mascot) bölgesinde, Meriton Retail Precinct Mascot Central Alışveriş Bölgesi yakınında ve Manhattan Superbowl ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire The Mill Alışveriş Merkezi ile 2,1 km ve Westfield Eastgardens Alışveriş Merkezi ile 5,3 km mesafede.

Meriton Suites Mascot Central misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 379 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir ve iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Aero)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Twin)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x