Meriton Suites Campbell Street, Sydney

Doğu Avustralya, Haymarket
Meriton Suites Campbell Street, Sydney Öne Çıkan Resim
Meriton Suites Campbell Street, Sydney Dış Mekan
Meriton Suites Campbell Street, Sydney Dış Mekan
Meriton Suites Campbell Street, Sydney Dış Mekan
Meriton Suites Campbell Street, Sydney Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
Meriton Suites Campbell Street, Sydney
6 Campbell Street Doğu Avustralya, Haymarket

Meriton Suites Campbell Street, Sydney misafirlere Sydney (Haymarket) bölgesinde, Capitol Theatre yakınında ve Paddy's Market ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı daire Hyde Park ile 0,9 km ve Çin Mahallesi Akşam Pazarı ile 1 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 247 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Altitude)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x