Meriton Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Meriton Hotel Genel
Meriton Hotel Genel
Meriton Hotel Genel
Meriton Hotel Öne Çıkan Resim
Meriton Hotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Meriton Hotel
98/7 Tran Phu Loc Tho Ward Orta Vietnam, Nha Trang

Meriton Hotel misafirlere Nha Trang merkezinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 72 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 35-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Non View)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Senior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Deluxe)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı (Meriton)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x