Meridiana Residence

Guayacanes
Meridiana Residence Öne Çıkan Resim
Meridiana Residence Dış Mekan
Meridiana Residence Dış Mekan
Meridiana Residence Yerinde Yemek
Meridiana Residence Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Meridiana Residence
Avenida Boulevard Villas del Mar , Guayacanes

Meridiana Residence misafirlere Guayacanes (Villas Del Mar) bölgesinde, Los Marlins Golf Sahası ve Guayacanes Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Boca Chica ile 19,3 mi (31,1 km) ve La Romana Limanı ile 32,3 mi (51,9 km) mesafede.

Pizza sevenler için Pizzeria Venezia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 71 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Family Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Basic Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Plaj Manzaralı
Room
Junior Dubleks, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x