Meridian Sunset Suite by D Imperio

Penang Adası, Mukim 12 Bayan Lepas
Meridian Sunset Suite by D Imperio Genel
Meridian Sunset Suite by D Imperio Öne Çıkan Resim
Meridian Sunset Suite by D Imperio Dış Mekan
Meridian Sunset Suite by D Imperio İç Mekan
Meridian Sunset Suite by D Imperio İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Meridian Sunset Suite by D Imperio
Persiaran Bayan Indah Penang Adası, Mukim 12 Bayan Lepas

Bu apart daire misafirlere George Town (Bayan Lepas) bölgesinde, Queensbay Alışveriş Merkezi yakınında ve RECSAM and Institute Pendidikan Guru ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire KOMTAR ile 8,7 mi (14 km) ve Gurney Yolu ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Bu dairede, 5 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x