Meridian C.A

Dar es Salaam
Meridian C.A Genel
Meridian C.A Genel
Meridian C.A Dış Mekan
Meridian C.A Yerinde Yemek
Meridian C.A Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Meridian C.A
Magimbu St , Dar es Salaam

Meridian C.A misafirlere Dar es Salaam (Mwananyamala) bölgesinde, Küçük Tiyatro ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Nafasi Art Space ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Makumbusho Köyü ile 1,4 mi (2,3 km) ve Nyumba ya Sanaa ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 30 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x