Meresuu SPA & Hotel

Baltic Sea, Narva-Joesuu
Meresuu SPA & Hotel Genel
Meresuu SPA & Hotel Genel
Meresuu SPA & Hotel Genel
Meresuu SPA & Hotel Genel
Meresuu SPA & Hotel Genel
Image More +51 fotoğraf
Meresuu SPA & Hotel
Aia 48a Baltic Sea, Narva-Joesuu

Meresuu SPA & Hotel misafirlere Narva-Joesuu bölgesinde, plaj yakınında ve Narva-Joesuu Deniz Feneri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tank T- 34 ile 6 mi (9,6 km) ve Siivertsi Memorial ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 109 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Narva-Joesuu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1442 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x