Mercure Riga Centre

Vidzeme, Riga
Mercure Riga Centre Genel
Mercure Riga Centre Genel
Mercure Riga Centre Genel
Mercure Riga Centre Genel
Mercure Riga Centre Genel
Image More +102 fotoğraf
Mercure Riga Centre
Elizabetes 101 Vidzeme, Riga

Mercure Riga Centre misafirlere Riga merkezinde, Origo Shopping Centre yakınında ve Berg's Bazaar kapalı çarşısı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Palladium Konser Salonu ile 0,4 mi (0,7 km) ve Letonya Bilim Akademisi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 143 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Riga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8611 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Privilege,
Privilege, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x