Mercure Moscow Baumanskaya

Moskova
Mercure Moscow Baumanskaya Genel
Mercure Moscow Baumanskaya Genel
Mercure Moscow Baumanskaya Öne Çıkan Resim
Mercure Moscow Baumanskaya Dış Mekan
Mercure Moscow Baumanskaya Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Mercure Moscow Baumanskaya
Baumanskaya 54 , Moskova

Moskova (Merkez İdari Okrugu) bölgesindeki Mercure Moscow Baumanskaya misafirlere Sadovoye Koltso ring bulvarı ve Komsomolskaya Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kızıl Meydan ile 3,4 mi (5,5 km) ve Kremlin ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda Mercure Moscow Baumanskaya misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

47 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Privilege, Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x