Mercure Le Touquet

Opal Coast, Le Touquet-Paris-Plage
Mercure Le Touquet Genel
Mercure Le Touquet Dış Mekan
Mercure Le Touquet Dış Mekan
Mercure Le Touquet İç Mekan
Mercure Le Touquet İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Mercure Le Touquet
221, Allée du Nouveau Siècle Opal Coast, Le Touquet-Paris-Plage

Mercure Le Touquet misafirlere Le Touquet-Paris-Plage bölgesinde, golf sahasına yakın ve Le Touquet Golf Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu misafir odası Aqualud ile 2,1 mi (3,4 km) ve Le Touquet Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca misafir odası 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu misafir odasında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet park alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu misafir odası etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Privilege,
Privilege, Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x