Mercure Katowice Centrum

Katowice
Mercure Katowice Centrum Genel
Mercure Katowice Centrum Genel
Mercure Katowice Centrum Genel
Mercure Katowice Centrum Genel
Mercure Katowice Centrum Genel
Image More +41 fotoğraf
Mercure Katowice Centrum
Mlynska 6 , Katowice

Mercure Katowice Centrum misafirlere Katowice merkezinde, Ateneum Theatre yakınında ve 3 Maja Caddesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Katowice Galerisi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Museum of Katowice History at Nikiszowiec ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 268 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Privilege)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x