Mercure Compiegne Sud

Picardy, Lacroix-Saint-Ouen
Mercure Compiegne Sud Genel
Mercure Compiegne Sud Genel
Mercure Compiegne Sud Genel
Mercure Compiegne Sud Genel
Mercure Compiegne Sud Genel
Image More +62 fotoğraf
Mercure Compiegne Sud
Rue Robert Schuman Picardy, Lacroix-Saint-Ouen

Lacroix-Saint-Ouen bölgesindeki Mercure Compiegne Sud misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Mémorial de l'Internement et de la Déportation ve Château de Compiègne ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Compiegne Hotel de Ville ile 7,3 km ve Musee de la Figurine Historique ile 7,3 km mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı A L'Épicerie misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 92 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lacroix-Saint-Ouen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4521 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Privilege,
Privilege, Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Family
Family Süit, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x