Mercure Chengdu Chunxi

Sarı Nehir Havzası, Chengdu
Mercure Chengdu Chunxi Genel
Mercure Chengdu Chunxi Genel
Mercure Chengdu Chunxi Genel
Mercure Chengdu Chunxi Genel
Mercure Chengdu Chunxi Genel
Image More +31 fotoğraf
Mercure Chengdu Chunxi
3rd North Shuawa Rd Jinjiang District Sarı Nehir Havzası, Chengdu

Mercure Chengdu Chunxi konaklamanızda Chengdu merkezinde, Taikoo Li ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Tianfu Meydanı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Halk Parkı ile 2,7 km ve Geniş ve Dar Ara Sokaklar ile 4,2 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

374 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Privilege, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Privilege, Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x