Mercure Benidorm

Costa Blanca, Benidorm
Mercure Benidorm Genel
Mercure Benidorm Dış Mekan
Mercure Benidorm Dış Mekan
Mercure Benidorm Dış Mekan
Mercure Benidorm Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Mercure Benidorm
Avenida de Panama, 5 Costa Blanca, Benidorm

Mercure Benidorm misafirlere Benidorm bölgesinde, plaj yakınında, Poniente Plajı ve L'Aiguera Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Levante Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Benidorm Sarayı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı Malaspina misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 186 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras
Privilege,
Privilege, Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras
Dubleks,
Dubleks, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x