Mercure Bali Legian - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Legian
Mercure Bali Legian - CHSE Certified Genel
Mercure Bali Legian - CHSE Certified Genel
Mercure Bali Legian - CHSE Certified Genel
Mercure Bali Legian - CHSE Certified Genel
Mercure Bali Legian - CHSE Certified Genel
Image More +61 fotoğraf
Mercure Bali Legian - CHSE Certified
Jl Legian No 328 - Legian Kelod Kuta Lesser Sunda Islands, Legian

Mercure Bali Legian - CHSE Certified konaklamanızda Legian merkezinde, Legian Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kuta Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Double Six Plajı ile 2,5 km ve Beachwalk Alışveriş Merkezi ile 4,1 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ancak restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 321 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Plunge Pool)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Room with 1 King Size and Children Bunk Bed
Room
Privilege, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x